I'm baaaaack!

Med lite förnyad bloggenergi! Solen lyser ute och jag tänkte bege mig ut på en skön långpromenad! Veckorna med min karls skada har på nytt visat sig på vågen, så nu blir det ett ryck för att snabbt få bort det igen! Imorgon drar jag igång med den utovade pulverutmaningen till slut!  Nu jäklar kör vi!

Skitperiod!!

Nu har det blivit ett ofrivilligt avbrott igen, har inte blivit något av min utmaning med pulverdieten heller. Den ska fortfarande bli av, men i nuläget ligger min sambo på sjukhus och det har verkligen tagit emot. Har inte ätit mycket om dagarna och sen tröstätit godis och allt annat skit på kvällarna. Min vikt har ändå gått ner till 106,4 så jag är ändå glad att jag inte gått upp, men jag vill gå ner på rätt sätt! Skulle vilja ha ett fysiskt bollplank att prata med om allt som händer just nu, vikten och så. Men det är svårt när man inte vill prata med sina smala vänner om hur mycket man egentligen väger. Nog för att jag ändå tror att dom kan räkna sig till det, men att uttala siffrorna för vänner man träffar regelbundet känns som lägsta nivån liksom... Oj vad osammanhängande hela texten känns nu, men känns som att allt bara snurrar i huvudet, så mycket man egentligen skulle vilja skriva av sig om! Men jag får göra det någon dag framöver, nu tänkte jag att jag skulle försöka sova och hälsa på min älskling imorgon.

Bloggpaus

Var ett tag sedan jag skrev, ganska exakt en vecka, så tänkte att jag skulle ta tummen ur nu. Kände att ajg var tvungen att ta en paus från bloggandet eftersom det här med viktnedgång höll på att stiga mig åt huvudet. Följer ett flertal bloggar med samma "tema" och jag känner att jag inte riktigt pallar med hysterin. Visst förstår jag att man vill gå ned så fort som möjligt, men vart kommer hetsen ifrån?! Det går inte fortare för att man väger sig varje dag och nojjar över några hekto upp och ner! Man äter olika mängder salt varje dag, och därför binder olika mängd vätska, så det kan skilja kilon bara mellan morgon och kväll, så varför väga sig VARJE DAG? Kan någon snälla förklara det för mig? En annan sak jag funderar på är när man skriver att man är sååå nyttig och man äter såå bra borde man inte ha koll på vad som är nyttig och onyttigt då?! Ett exempel, läste en blogg där personen till middag skulle äta tacos. Plockar bort tortillabrödet och var så duktig, men äter ost och gräddfil...?! Jag menar inte att klanka ner på någon för jag är verkligen inte rätt person att göra det, men jag förstår verkligen inte!

I övrigt så är i alla fall viktläget så att jag under vägningen imorse vägde 106,5 ungefär (hade bara sån där gammal våg) och imorrn har jag tänkt börja med nutrilett/naturdietpulver-utmaningen jag pratat om tidigare. Nu ska vi se vad det går för! ;)  Känner jag mig själv rätt kommer det att komma en rad griniga inlägg i fortsättningen då jag blir ett riktigt monster när jag går hungrig! ;) Har laddat upp med smakerna ananas, choklad och kaffe. Så om någon har tips hur man ider sig igenom dessa veckor eller kanske vil haka på i min utmaning, hör av er!! =D


RSS 2.0